Kunnossapitopäällikkö

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2017 on n. 240 miljoona euroa. Palveluksessamme on yli 450 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 850.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tavoitteenamme on tehdä yli miljoona kuutiometriä sahatavaraa vuonna 2019.​

Investointimme Alajärven sahalla etenee aikataulun mukaisesti ja olemme täydentämässä organisaatiotamme vastaamaan tulevaa 300.000m3:n sahatavaratuotantoa. Kiinnostaako työ Suomen nykyaikaisimmalla ja tehokkaimmalla mäntysahalla?

Haemme nyt

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Paikkakunta: Alajärvi

Työnkuvaus: Vastuullesi kuuluvat tuotantotehokkuuden ja toimintavarmuuden ylläpito jokapäiväisessä tekemisessä. Johdat aktiivisesti koko kunnossapito-organisaatiota tehdaspaikkakunnalla ja varmistat tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyötä painottavan johtamistyylin. Toimintatavoiltasi olet aktiivinen, toimeen tarttuva, sekä kykeneväinen viemään asioita käytäntöön.

Toivomme hakijalta insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta tekniseltä alalta (mekaaninen, automaatio, sähkö tai vastaava). Edellytämme useamman vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapidossa ja lisäksi kokemusta esimiestehtävistä.

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostilla perjantaihin 27.7.2018 mennessä:
risto.holsa@keitelegroup.fi

Lisätietoja: Ilkka Kylävainio, puh. 0400 375 009 tai sähköpostilla: ilkka.kylavainio@keitelegroup.fi

Lisäksi haemme Alajärven tehtaalle koulutettavaksi työntekijöitä yhdessä TE-palveluiden kanssa. Katso lisää internetsivultamme: www.keitelegroup.fi/sahatavaratehtaan-rekrykoulutus